Profimex

"Schriftelijke communicatie kan je identiteit op een grote schaal versterken. Een professional als Anouk die dat begrijpt en die jou (en het DNA van je organisatie) verstaat, biedt een hele grote meerwaarde."

Profimex

Geleverde diensten

Klant aan het woord

Hans Wermink, directeur Profimex: “Kies je voor een tekstschrijver, dan weet je zeker dat je (online) teksten taaltechnisch voor elkaar zijn. Maar het is veel meer dan dat. Schriftelijke communicatie kan je identiteit op een grote schaal versterken. Een professionele partij die dat begrijpt en die jou als ondernemer (en het DNA van je organisatie) verstaat, biedt een hele grote meerwaarde. Die rol wordt door menigeen nog onderschat, maar het is een rol die Anouk zeker vervult. Een goede tekstschrijver brengt de boodschap vervolgens overtuigend, behapbaar en beknopt over - hoe moeilijk die boodschap ook is. Toen ik Anouk leerde kennen was ik al snel overtuigd van haar vermogen en talent om informatie op die manier weer te geven. Luchtig maar toch ook zakelijk, en niet alleen geschreven voor de zoekmachine, maar vooral ook voor de doelgroep.”

Structureel samenwerken
“Voordat we met Anouk zijn gestart, had ik nog nooit structureel met een tekstschrijver gewerkt. Onze samenwerking heeft mij echt positief verrast. Voor Anouk is dit daily business, maar voor ons niet. Ze neemt ons bij de hand, draagt nieuwe concepten aan, vraagt ons om inbreng, is open, direct en durft (kritische) vragen te stellen. Belangrijk is ook dat ze de commerciële inslag niet vergeet. Wij zijn een zeer snel groeiend bedrijf; in 2017 groeiden wij veertig procent. Die groei haal je niet als je het op commercieel - én op (online) marketinggebied niet voor elkaar hebt. Anouk is een professional die ons meeneemt in de stappen die wij als bedrijf willen maken. Haar werk en haar kennis dragen bij aan onze mooie resultaten.”

Profimex

Profimex

Ook aan de slag?

Kies voor online teksten die jou wél iets opleveren.